Rólunk

A Harron Ügyvédi Irodát 2008-ban dr. Harron Tünde ügyvéd alapította azt követően, hogy nyolc évi jogászi tevékenység után kivált Magyarország egyik vezető – elsősorban ingatlanjogra specializálódott – ügyvédi irodájából, a Dr. Hidasi és Társai Ügyvédi Irodából.

Döntő fontosságúnak tartjuk, hogy képesek legyünk a felmerülő problémákra a jogi és a gazdasági szempontok együttes figyelembevételével optimális megoldásokat adni. Az Iroda nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ügyfelei a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást kapják, legyenek akár multinacionális cégek, közép-, kisvállalkozások, vagy külföldi és hazai magánszemélyek.

Kiemelkedő szempontként tekintünk továbbá arra, hogy az Iroda által nyújtott szolgáltatás területén érvényesüljön a tudás, a megbízhatóság, a gyorsaság és a kiváló kommunikáció.

Ügyfeleinkre vagyunk a legbüszkébbek, de az ügyvédi titoktartás kötelez minket arra, hogy nevüket itt ne soroljuk fel.

Munkatársaink

Dr. Harron Tünde

irodavezető ügyvéd

Jogi diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán szerezte 2000-ben, summa cum laude minősítéssel.

Jogi szakvizsgáját 2004-ben teljesítette kitűnő eredménnyel.

2000 és 2004 között ügyvédjelölt, majd 2004 és 2008 között ügyvéd a Dr. Hidasi és Társai Ügyvédi Irodánál. 2008-tól irodavezető ügyvéd a Harron Ügyvédi Irodánál.

Tárgyalóképes angol idegennyelv-tudással rendelkezik. 

Főbb szak- és munkaterületei az ingatlan- és építési jog (adásvételi szerződések, bérleti szerződések, ingatlanközvetítéshez kapcsolódó szerződések, az ingatlan beruházásokhoz és az ingatlan fejlesztésekhez kapcsolódó szerződések), a gazdasági jog (különösen a társasági jog), a családjog, valamint az öröklési jog. 

Dr. Kocsis Blanka Anna

egyéni ügyvéd

Jogi diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán szerezte 2014-ben, summa cum laude minősítéssel.


Jogi szakvizsgáját 2019-ben teljesítette.


2014 és 2019 között ügyvédjelölt a Harron Ügyvédi Irodánál, majd 2019-től egyéni ügyvéd, együttműködésben a Harron Ügyvédi Irodával.


Felsőfokú angol nyelvvizsgával rendelkezik.

 
Főbb szak- és munkaterületei az ingatlan- és építési jog, a társasági jog, valamint az öröklési jog.

Dr. Petrovai Máté

ügyvédjelölt

Jogi diplomáját a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte 2021-ben, cum laude minősítéssel.

Egyetemi évei alatt szakmai gyakorlatát 2018 és 2021 között gyakornokként általános polgári jogi profilú ügyvédi irodában töltötte, valamint a Budapesti IV. és XV. Kerületi Bíróságon. Tapasztalatot szerzett ingatlanok adásvételével, bérbeadásával kapcsolatos ügyletekben, cégeljárásokban, polgári peres és nemperes eljárásokban, magyar és angol nyelvű szerződések és egyéb jogi dokumentumok elkészítésében.

2021 óta a Harron Ügyvédi Iroda ügyvédjelöltje, munkáját magyar és angol nyelven végzi.

Főbb munkaterületei: ingatlanjog, társasági jog, családjog, öröklési jog, közigazgatási jog (építési jog)

Dr. Lojkó Bence Zoltán

ügyvédjelölt

Jogi diplomáját a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte 2022-ben, cum laude minősítéssel.

2021 és 2022 között a Kelemen, Mészáros, Sándor és Társai Ügyvédi Irodánál szerzett tapasztalatot gyakornokként, majd 2022-től a Harron Ügyvédi Iroda ügyvédjelöltje.

2022-től PhD képzést folytat a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Doktori Iskolában.

Angol és német középfokú nyelvvizsgákkal rendelkezik. 

Főbb érdeklődési- és munkaterületei a polgári peres és nemperes eljárások, a társasági jog és a családjog.